Forbrugeremballage til frisk frugt og grønt
Home Produkter Forbrugeremballage til frisk frugt og grønt Plastikfolie på rulle
Plastikfolier på rulle fås i BOPP-, PVC-, PE-, POF- og laminatkvaliteter: folier til vertikale og horisontale maskiner, afdækningsfolie, krympefolie, topseallågfolie kasseafdækning og madlavningsfolie i flere lag.
Typisk indhold emballeret i: Plastikfolie på rulle
BOPP-folie bruges til pakning af produkter. Folien egner sig glimrende til maskiner og har en glimrende ydeevne på alle større vertikale og horisontale pakkelinjer. Perforationsmønstre tillader fugtregulering. Et UV-additiv anvendes til beskyttelse af lysfølsomme produkter. Et antidugadditiv bruges til at opretholde klar folie ved opbevaring ved forskellige temperaturer. Folien kan trykkes med op til 10 farver, herunder en taktil finish.
Flow-Fresh® er en unik luftig folie, en forhåndsforseglet kombination af PP CLAF-net og PP-folie. Sammenlignet med en PP-standardfolie tilbyder den længere holdbarhed, da netdelen tillader glimrende ventilation. Flow-Fresh® kører på horisontale og vertikale maskiner.
Den alsidige portefølje af topseallågfolier giver mulighed for varmeforsegling af alle typer plastik-, pap-, fiber- og aluminiumsbakke og kører på standardtopsealmaskiner. Folierne er antidugbehandlet og har den rigtige størrelse og type perforationer for at gavne produktets holdbarhed. Der fås både peel- og genlukløsninger. Barrierefolierne er egnet til pakning i modificeret atmosfære for yderligere at forlænge holdbarheden af sarte friske produkter som f.eks. udskårne grøntsager og asparges.
Polyolefinfolie har overlegne cling-egenskaber til anvendelse som afdækning af bakker. Den har glimrende klarhed og organoleptiske egenskaber.
PVC-afdækningsfolien har høj blankhed og kombinerer transparens med glimrende antidugegenskaber. Folien har uovertruffen fugtpermeabilitet, som gavner produktets holdbarhed. Folien kan perforeres efter produkttype. Folien kan trykkes med op til 10 farver og har standard-anti-dug behandling.
Krympefolier fås i PE- eller POF-kvalitet. PE-krympefolien krymper, når den køler af, hvilket kræver yderligere køling ved enden af tunnellen, mens POF-folier krymper, når de varmes op, hvilket resulterer i en færdigvare, så snart den kommer ud af tunnellen. PE-krympefolier har en rimelig klarhed, POF har overlegen klarhed og et blankt udseende på hylden. POF er til gengæld et dyrere materiale end PE-krympefolie.
Friske produkter kan tilberedes, pasteuriseres og steriliseres i pakker af flerlagscoekstruderede folier. Til madlavning og sterilisering ved 121 grader Celsius anvendes en PA/PP-folie. Til madlavning og pasteurisering ved 100 grader Celsius anvendes en PA/PE-bund- og topfolie.
Kasseafdækninger beskytter frugt og grøntsager under transport og bevarer kvalitet og hygiejne. Ud over den beskyttende funktion er de også et glimrende medie til at annoncere og kommunikere ekstra information.
"*" angiver felter, der skal udfyldes
Bæredygtighed
Strategiske løsninger på verdensplan
Iværksætteri
Pålidelig og etisk
Langsigtede partnerskaber
Teamwork
#Rethink (gentænk) innovation
Komplet service logistik
Uafhængig rådgivning
Indsigt i innovation
Kundefortrolighed
Bred portefølje
"*" angiver felter, der skal udfyldes
Disse cookies bruges til at optimere hjemmesidens ydeevne og funktionalitet. Disse cookies er ikke nødvendige, når du browser på hjemmesiden. Det er dog muligt, at visse elementer på hjemmesiden ikke fungerer korrekt uden cookies.
Disse cookies indsamler data, som vi bruger til at forstå, hvordan vores hjemmeside bliver brugt og opfattet. Disse cookies hjælper os også med at optimere hjemmesiden med henblik på den bedste brugeroplevelse.
Disse cookies tillader, at annoncenetværk kan overvåge din onlineadfærd, så de kan vise relevante annoncer ud fra dine interesser og onlineadfærd. Disse cookies forhindrer også, at de samme annoncer bliver vist igen og igen.